ZO WERKT PCRTHUISTEST

HOE WERKT PCRTHUISTEST?

1. GA NAAR DE WEBSITE EN BESTEL ONLINE

Bestel gemakkelijk via onze website jouw PCR coronatest. Geef aan hoeveel testpersonen op jouw gewenste tijd en locatie getest moeten worden, 7 dagen per week. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met de factuur en instructies voor de testafname.

Bij PCRthuistest maken wij gebruik van een PCR coronatest middels speekselafname inclusief internationaal erkend (reis)certificaat. Onze PCR speekseltest is pijnloos, dus geen vervelende neus- en keelswab. Daarmee is onze test 100% kindvriendelijk.

2. WIJ REGELEN JE PCR CORONATEST GRATIS AAN HUIS

Onze getrainde koeriers komen op het gewenste aangegeven tijdstip bij je langs, en bellen je voor aankomst, wel zo netjes! Bij aankomst word je gevraagd om je te identificeren, waarna je vervolgens de PCR speekseltest uitvoert en overhandigt aan de koerier. Na het succesvol afronden van de test, wordt het testmonster middels onze gecertificeerde en AVG-proof software gekoppeld aan de testpersoon.

Vervolgens neemt onze koerier jouw testmonster mee en zorgen wij ervoor dat alle testmonsters veilig en volgens de RIVM-richtlijnen bezorgd worden bij een van onze 8 laboratoria (accreditatie conform ISO 17025). En ontvang je jouw internationaal erkend reiscertificaat.

3. JE ONTVANGT DE TESTUITSLAG EN HET (REIS)CERTIFICAAT

Bij PCRthuistest is de belofte kraakhelder, wanneer je vandaag de testafname hebt uitgevoerd, ontvang je de volgende dag de uitslag.

Daarom adviseren wij, als je bijvoorbeeld vrijdag moet vliegen, om je testafname in te plannen op woensdagmiddag/ -avond. Dit betekent dat je uiterlijk donderdag je testuitslag ontvangt.

De testuitslag, ontvang je per mail in pdf-formaat die je vervolgens kan printen, verzenden of delen, wanneer dit nodig is voor een reis of gezondheidsverklaring voor een werkgever.

Cookies en privacy

Pas je toestemming aan of bekijk ons privacy beleid.

Privacy policy
Instellingen